Coaching

Gratis advies nodig?
Wij helpen je graag verder!

 1. Stel hier jouw vraag*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 2. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Ongeldige invoer

Business coaching is een individueel proces met als belangrijkste ingrediënten 'feedback' en 'zelfreflectie' waarbij de coachee persoonlijk begeleid wordt in zijn of haar reële werkomgeving. Wij focussen hoofdzakelijk op resultaats- en oplossingsgericht coachen van zowel managers, directeurs, verkopers, enz. Onze aanpak, gebaseerd op meer dan 25j praktijkervaring, zorgt voor een hoge betrokkenheid en motivatie van de coachee wat dan weer aanleiding geeft tot snel zichtbare resultaten. Coaching is vaak een vervolg op een trainingstraject maar kan ook ingezet worden als tijdelijke of permanente ondersteuning van een team of individu.

Het coaching proces omvat volgende 7 stappen:

 1. Intake coachee en/of leidinggevende
 2. Afspraken rond normen en methodiek
 3. Vastleggen doelstellingen
 4. Kwalitatieve observatie
 5. Bijsturing
 6. Vastleggen persoonlijk actieplan en opvolging
 7. Feedback naar coachee en/of leidinggevende

Quote: “All coaching is, is taking a player where he can't take himself “ (Bill McCartney)

Quadre-S op Twitter

Facebook

Klanten getuigen

 • Het doel van onze samenwerking met een externe consultant was meerwaarde te vinden in werking, efficiëntie, kwaliteit en uiteindelijk rendement. Quadre-S heeft deze verwachtingen meer dan ingelost zowel met de begeleiding van ons verkoopteam als met de verkoopsopleiding-op-maat voor onze klanten.”

  Charles Vanbesien
  Algemeen Directeur Schellaert

Over ons

Passie voor mens en resultaat is onze belangrijkste drijfveer om met onze expertise en ervaring onze klanten te helpen groeien op een rendabele en duurzame manier. We doen dit doelbewust vanuit een kleinschalige organisatie omdat dit volgens ons de beste garantie biedt op kwaliteit en snelheid tegen een correcte prijs. Dit is wat we dag na dag doen om de verwachtingen van onze klanten permanent te overtreffen.

Contact Info

Nieuwsbrief