Consultancy

Met onze advies activiteiten richten we ons vooral tot bedrijven die hun groeiambities op een duurzame en rendabele manier willen vorm geven. Hierbij focussen we op het (her)structureren, optimaliseren en performanter maken van de processen. Onze interventies zijn vaak ook gerelateerd aan problematieken op het vlak van leiderschap, people management en klantgerichtheid. Het spreekt vanzelf dat we deze opdrachten steeds uitvoeren met aandacht voor uw medewerkers binnen deze processen en de prestaties van zowel team als individu.

We voeren onze opdrachten uit volgens de project management methodiek. Dit vertaalt zich voor de klant in volgende voordelen:

- bij aanvang een duidelijk projectplan met omschrijving van de opdracht en het verwachte resultaat

- een actieplan met timing en mijlpalen

- een risico- en stakeholder analyse met bijhorend communicatieplan

- een vaste prijs

Quote:” De beste manier om de toekomst te voorspellen is ze te creëren”(Peter Drucker)

Quadre-S op Twitter

Facebook

Klanten getuigen

  • Het doel van onze samenwerking met een externe consultant was meerwaarde te vinden in werking, efficiëntie, kwaliteit en uiteindelijk rendement. Quadre-S heeft deze verwachtingen meer dan ingelost zowel met de begeleiding van ons verkoopteam als met de verkoopsopleiding-op-maat voor onze klanten.”

    Charles Vanbesien
    Algemeen Directeur Schellaert

Over ons

Passie voor mens en resultaat is onze belangrijkste drijfveer om met onze expertise en ervaring onze klanten te helpen groeien op een rendabele en duurzame manier. We doen dit doelbewust vanuit een kleinschalige organisatie omdat dit volgens ons de beste garantie biedt op kwaliteit en snelheid tegen een correcte prijs. Dit is wat we dag na dag doen om de verwachtingen van onze klanten permanent te overtreffen.

Contact Info

Nieuwsbrief