Quadre-S is ….

….een verademing in het landschap van consultants, trainers en coaches.

Het bedrijf werd door Kris De Schryver opgericht in 2009, aanvankelijk als verstrekker van ‘sales services’ met een sterke B2B-focus. De aandacht ging daarbij vooral uit naar sales training en coaching. Naarmate het aantal projecten en klanten groeide stelden we vast dat we eigenlijk niet zozeer bezig waren met het verlenen van ‘sales services’  maar eerder met het begeleiden van veranderingen en opruimen van de obstakels die onze klanten in de weg zitten om te groeien.

We werden als het ware ’trusted advisors’.

Na verloop van tijd werd in de schoot van Quadre-S een adviesplatform opgericht waarin verschillende competenties werden verenigd om de klanten nog performantere oplossingen-op-maat aan te bieden. De adviseurs die deel uit maken van dit platform zijn stuk voor stuk doorwinterde professionals die kunnen bogen op minstens 20j operationele ervaring in die domeinen waarin ze klanten begeleiden. Pragmatiek en het werken naar haalbare oplossingen is dan ook onze eerste bekommernis eerder dan het schrijven van dikke rapporten of het maken van mooie presentaties. Bovendien zijn we er niet vies van om onze handen vuil te maken ‘in the field’ en onze adviezen mee te implementeren. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we na verloop van tijd onze baseline in overeenstemming brachten met deze nieuwe realiteit:

Quadre-S, Wij helpen u groeien!

Klanten getuigen

  • “Renson ontwikkelt concepten met toegevoegde waarde en ons commercieel team moet deze meerwaarde kunnen overbrengen naar de klant. De begeleiding van Quadre-S zorgt er voor dat we met deze strategie een win-win situatie met onze klanten kunnen realiseren.”

    Paul Renson
    CEO Renson group HQ

Over Ons

Passie voor mens en resultaat is onze belangrijkste drijfveer om met onze expertise en ervaring onze klanten te helpen groeien op een rendabele en duurzame manier. We doen dit doelbewust vanuit een kleinschalige organisatie omdat dit volgens ons de beste garantie biedt op kwaliteit en snelheid tegen een correcte prijs. Dit is wat we dag na dag doen om de verwachtingen van onze klanten permanent te overtreffen.

Nieuwsbrief