Gratis advies nodig?
Wij helpen je graag verder!

Met onze advies activiteiten richten we ons vooral tot bedrijven die hun groeiambities op een duurzame en rendabele manier willen vorm geven. Hierbij focussen we op het (her)structureren, optimaliseren en performanter maken van de processen. Onze interventies zijn vaak ook gerelateerd aan problematieken op het vlak van leiderschappeople management en klantgerichtheid. Het spreekt vanzelf dat we deze opdrachten steeds uitvoeren met aandacht voor uw medewerkers binnen deze processen en de prestaties van zowel team als individu.

We voeren onze opdrachten uit volgens de project management methodiek. Dit vertaalt zich voor de klant in volgende voordelen:

– bij aanvang een duidelijk projectplan met omschrijving van de opdracht en het verwachte resultaat

– een actieplan met timing en mijlpalen

– een risico- en stakeholder analyse met bijhorend communicatieplan

– een vaste prijs

”De beste manier om de toekomst te voorspellen is ze te creëren”

(PETER DRUCKER)

Klanten getuigen

  • “Renson ontwikkelt concepten met toegevoegde waarde en ons commercieel team moet deze meerwaarde kunnen overbrengen naar de klant. De begeleiding van Quadre-S zorgt er voor dat we met deze strategie een win-win situatie met onze klanten kunnen realiseren.”

    Paul Renson
    CEO Renson group HQ

Over Ons

Passie voor mens en resultaat is onze belangrijkste drijfveer om met onze expertise en ervaring onze klanten te helpen groeien op een rendabele en duurzame manier. We doen dit doelbewust vanuit een kleinschalige organisatie omdat dit volgens ons de beste garantie biedt op kwaliteit en snelheid tegen een correcte prijs. Dit is wat we dag na dag doen om de verwachtingen van onze klanten permanent te overtreffen.

Nieuwsbrief