Gratis advies nodig?
Wij helpen je graag verder!

Verkoop is topsport…en van topsporters vindt men het normaal dat ze permanent onder begeleiding staan. In veel organisaties leeft echter de perceptie dat verkopers die goed presteren geen opvolging of ondersteuning meer nodig hebben. Niets is minder waar!

B2B verkoop is meer dan verkooptechniek alleen. Inzicht in hoe communicatieprocessen precies werken én een goede taakorganisatie zijn onontbeerlijk. In het verkoopsvak veranderen methodieken, technieken en technologieën bovendien razendsnel. Of het nu gaat om de integratie van CRM, toepassen van consultatieve verkoop of het gebruik van omni-channel communicatie, een verkoopteam moet zich permanent vervolmaken om dagelijks het verschil te blijven maken bij haar klanten.

Voor leidinggevenden ontwikkelen we leadership programma’s op maat. Hierbij wordt zowel de focus gelegd op het ontwikkelen van de individuele competenties van de leidinggevende alsook op het verder verfijnen van de teamwerking.

Onze interactieve en pragmatische aanpak, al dan niet gecombineerd met trainingsacteurs en field coaching leveren direct praktisch bruikbare resultaten op voor de deelnemers. Met onze trainingen-op-maat zorgen wij er samen  voor dat de opleidingstrajecten naadloos aansluiten bij de dagelijkse realiteit van de deelnemers.

Individuele opvolging door onze trainers met respect voor de bedrijfscultuur, normen en waarden, zorgt bovendien voor een steile leercurve en een hoge acceptatiegraad bij de deelnemers.

“Een klant behouden vergt evenveel competenties als er één te maken”

(ONBEKEND)

Klanten getuigen

  • “We hebben de professionaliteit van Quadre-S kunnen ervaren tijdens een business analyse en marktonderzoek. Efficiënte analyses, to-the-point, respect voor de afgesproken timing, onmiddellijk toepasbare aanbevelingen”

    Filip Verriest
    Marketing Directeur GLASSOLUTIONS Saint-Gobain Benelux

Over Ons

Passie voor mens en resultaat is onze belangrijkste drijfveer om met onze expertise en ervaring onze klanten te helpen groeien op een rendabele en duurzame manier. We doen dit doelbewust vanuit een kleinschalige organisatie omdat dit volgens ons de beste garantie biedt op kwaliteit en snelheid tegen een correcte prijs. Dit is wat we dag na dag doen om de verwachtingen van onze klanten permanent te overtreffen.

Nieuwsbrief